Lilypie - Maternity

Ahad, 6 Mac 2011

Diriku adalah isterinya

haha..tajuk mcm ape je kan..mcm poyo pon ada jugak..sebenarnya tajuk tu just nk cakap yg entri kali ini saya aka isteri fakhrul yg tulis.berjaya jugak mecuri2 menulis dlam blog ni..hehe..nk buat mcm mna kan abang..mcm dh bersawang je blog ni..tu yang terberani kan diri utk menulis..ckp nk wat smpai 1 juta pengikut..tp xdiupdate2 blog dia..oleh itu sy dengan berbesar hati nk mencuri menulis dlm blog ni jika ada kelapangan..mohon diluluskan ye che mad..hehe
mcm dh xtau nk tulis apa..jom tengok gambar bawah ni..gambar ni saya tujukan buat suami tercintaku..chewah tiba2 plak berhindustani..hhehe..papepon layan jela..


ps:buat suami ku yang tercinta..harap maaf atas mencuri2 menulis..jgn denda saya..hehehe
cptla balik..jam kan dh pukul 5..

4 ulasan:

  1. Assalamualaikum.... Bagus Puan Ulfa.. Tolong la update blog dia ni.. hehehe

    BalasPadam
  2. wahhh...ulfa da b'blog jugekk...hehe...

    BalasPadam
  3. ct zu:haha..sje mencuba..boring dok umah sorang2..
    faiza:hehe..ni blo0g suamiku..=)

    BalasPadam
  4. bagus...
    sekurang-kurangnye ade la modal nk bece blog ni..

    BalasPadam

HijRi

Jom....

Jom....

Hits

Jom BsoReh...


ShoutMix chat widget
 

My Blog List

Labels

Twitter

Designed by Miss Rinda | Inspirated by Cebong Ipiet | Image by DragonArtz | Author by YOUR NAME :)