Lilypie - Maternity

Rabu, 9 Februari 2011

PerJalaNan II...

terasa sunyi jugak yerk.... sorang dalam bilik otel... nk kuar malas..... sambil2 search nota... yang paling terasa.....sunyi tanpa orang tue.... =) ok2... sambung crita...


alhamdulilah... selesai sudah majlis akad nikahnya... solat sunat n serahkan mas kawin buat Isteri tercinta... nie sikit2 posing dengan unifom puteh....



buat semua sahabat dari ESQ..... sukar nak di untai dalam kata2... hanya kemaafan dipinta & semoga allah memberkati kalian semua... terutama buat k.ina n husband...juga ATS2 yang lain... staff2 n juga trainer... "BARAKALLULAKUM"



ha... buat geng2 dari dungun juga, tQ datang memberi semangat n bantuan kepada pengantin perempuan... lau x, mau la nangis dia xde teman rapat.. he3

selesai sesi pertama... masuk sesi kedua lak.... sesi bersanding la kiranya.... ntah pape rasanya.. ha3.... nk kata sbb nk bgambar, xjugak sbb yang tahunya kena buat lakonan semula masa lepas kenduri.. he3... untuk kenangan katakan.... papepun... jom balik JOY CHALET dulu.. tukaq uniform..



tp mmg agak kelam n kabut time nie.. brubah rancangan saat2 akhir... maklum la... 2 pengantin serentak.. jadi nak kena plan betoi3....
dekat2 jam 1tgh dah atenya hari tue, maka berangkatlah semua askar2 dari kok lanas meninggalkan JOY CHALET ke rumah mak mentua che mad... he3.. dah ada mentua ropenya...

dah ramai rupenya geng2, kwn2, kenalan2 n shbt2 yang dah datang.. yang dah balik pun dah ada.. xsempat kome nk jumpa ye... tp tQ la sbb hadirkan juga diri kemajlis kami... nie sikit2 gambarnya.. tp syg, xbyk gambar2 curi n spontan...
with family ESQ...

byk2 gambar, yang nie jugak terpilih.......yang xnampak penuh.. =)

(nie lepas hantar dua2 rombongan family dari kok lanas n beruas berangkat pulang)

4 keping jer.. xleh byk2... tp check2 semua kamera... rupenya... ada smthing yang patut ada tp xder... gambar kami berdua bersama family xbyk n boleh kata xder.... skeping dua jer... famliy kok lanas xde, bota pun xde.... =(


xlarat dah.. pendek2 pun dah dekat sejam dah.. ha3... siap mkn semua, rombongan kok lanas terus ke destinasi masing2... ader yang balik KL terus.. ader yang ke Cameron dulu.... habis bahagian kedua.... tinggal 1 lagi yang besar.. majlis kesyukuran yang akan berlangsung di kok lanas lak.. 25/12/10 hari tue... so.. we kontiniu after dis....


my beloved zaujah...... May Allah Give Their Blessing to us....


*K.L.I.H >Kursus Pemikiran Analitikal, Kreatif & Inovatif

3 ulasan:

  1. ehem.....dah ber2 sekarang...mestilah x senang duduk sorang,.....hehehee....

    apa2 pOn,,niza nk ucapkan tahinah...nak datang tp jauhhhhhh sgt laaa.....semOga cepat niza dapat 'anak buah' yer....hehe

    BalasPadam
  2. mabruk wabarakallah... Terbina la satu bait muslim, yg akn melahirkan generasi mukmin hebat, I.Allah

    BalasPadam

HijRi

Jom....

Jom....

Hits

Jom BsoReh...


ShoutMix chat widget
 

My Blog List

Labels

Twitter

Designed by Miss Rinda | Inspirated by Cebong Ipiet | Image by DragonArtz | Author by YOUR NAME :)