Lilypie - Maternity

Selasa, 31 Mei 2011

kandungan ummi dah 4bulan =)

assalamualaikum..rasanya dah hampir bulan ummi xmengupdate kt blog ni..
alhamdulillah setelah empat bulan mengandungkan anak ummi ni, akhirnya dapat gak kekuatan nk menulis di blog ni..
Alhamdulillah syukur gak sebab alahan semakin berkurang dan ummi tersangat berselera nk makan sekarang..yeay..ALHAMDULILLAH..
Alhamudulillah gak sekarang ni boleh la buat kerja umah sket2..klu dulu mmg xlarat..mula je start enjin nk kemas umah, maka perut pon start enjin untuk bergelora..hehe..jd sekarang ayah pon dh boleh goyang kaki sket2 sbb ummi dh blh buat kerja umah..hehe..
banyak benda rasanya nk tulis..mcm2 benda jadi semalam..uh..yg paling xbest bila ingat peristiwa dkt klinik kesihatan..SGT XBEST..
tp yang best bila doktor scan perut..Alhamdulillah anak ummi ni sihat..dapat tgk jantung anak ummi ni berdegup..tp kesian kt ayah..sampai sekarang xdpat nk tgk..hehe..sebabnya bila laki xblh masuk bilik doktor..heehe..sabao ek,..nnt kita g scan kt klinik swasta..hehee..

nnt la sambung semula..

1 ulasan:

  1. buat ummi: lepas nie mmg dah boleh p scan kat klinik mamad.. sbb cite asmara yang slalu btembung dgn mood nk g klinik mamad tu da habis.. =) nk tgk sgt2... degup jantung permata hatiku...

    BalasPadam

HijRi

Jom....

Jom....

Hits

Jom BsoReh...


ShoutMix chat widget
 

My Blog List

Labels

Twitter

Designed by Miss Rinda | Inspirated by Cebong Ipiet | Image by DragonArtz | Author by YOUR NAME :)